Selvplukk av epler og plommer – ferskere frukt får du ikke!

Buttedal gård er ett av få steder på Østlandet hvor du fortsatt kan oppleve gleden av å plukke akkurat den frukten du vil ha – rett fra treet. Det er både hyggelig og lønnsomt! Du får helt ferske varer billigere enn i butikken sammen med den hyggelige opplevelsen det er å rusle rundt i frodige frukthager. Ta gjerne med hele familien og skap minner og en tradisjon som varer! Vi har bord og benker og mange andre fine plasser hvor dere kan sette dere ned og nyte medbrakt mat og drikke, hvis dere vil. 

I snart 50 år har vi holdt på med selvplukk av epler og plommer.  Dette er høstens store begivenhet for oss på Buttedal gård. Vi er stolte over å kunne vise fram resultatet av årets arbeid. Vi har epler og plommer til alle formål – til å spise nå eller lagre en stund, eller kanskje til lage deilig syltetøy? Vi gir god personlig oppfølging, viser vei og svarer på alle spørsmål dere måtte ha om norsk frukt. Emballasje til å plukke i fås kjøpt, eller dere kan ta med hjemmefra det dere vil plukke i.

Sesong og åpningstider

Selvplukksesongen er kort, og varer vanligvis fra midten av august til slutten av september. I denne perioden er våre åpningstider lørdag og søndag kl. 10 – 16. Utenom sesongen har vi åpen gårdsbutikk med salg av deilig, naturlig eplemost, honning og epler fra lager.

Åpningstidene utenom høysesongen varierer litt og blir annonsert på denne hjemmesiden eller på Facebookgruppen «Selvplukk av epler og plommer».